2021-09-27

Medvind på konferansen Damene først

I går var vi så heldig å få være med på Damene først i regi av Ålesund Næringsforening. En inspirerende konferanse med særs dyktige kvinnelige næringslivsledere som delte av sine egne erfaringer og suksesshistorier. Vi som satt i salen kunne ikke annet enn å bli imponert og en smule ydmyk.

Det beste med konferansen for vår del var refleksjonene vi satt igjen med i ettertid. Dersom du ønsker å påvirke, få innflytelse og nå målene dine må du gripe mulighetene når de kommer. Du må si ja, være villig til å samarbeide og knytte relasjoner. Gjennom å si ja når mulighetene byr seg vil du kunne oppnå positive ringvirkninger som du ikke kan forestille deg på forhånd. At enkelte mennesker lykkes er faktisk ikke flaks, men hardt og målrettet arbeid over tid. Egentlig veldig enkelt, og for noen kanskje litt banalt, men likevel så lett å glemme i en hektisk hverdag.

Når vi tidligere i år ble spurt om å sponse den visuelle identiteten til Medvind, sammen med Brisk AS, Aafk og Sparebanken Møre visste vi ikke hvilke ringvirkninger dette skulle få for oss. I går hørte vi på Hilde Nøring (konsernsjef økonomi og finans ved Brisk AS) og Linda Strømmen (banksjef handel ved Sparebanken Møre) fortelle om suksessen bak prosjektet, og alle deltakerne som har fått en ny mulighet i arbeidslivet. Å få være med på dette har åpnet flere dører og gitt oss nye relasjoner og samarbeidspartnere som vi ikke forutså i utgangspunktet. Så til dere der ute som ønsker å oppnå noe – grip mulighetene!

Takk til Ålesund Næringsforening for en flott konferanse!
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å gi deg en bedre nettopplevelse. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du vår bruk av informasjonskapsler.
Personvern