Hjem / Utvalge prosjekter / Braud håndverksbakeri

Braud håndverksbakeri

KUNDE
Braud håndverksbakeri
PROSJEKT

Visuell identitet og kreative designprodukter til Braud håndverksbakeri

Kontakt oss

Braud Håndverksbakeri er et nytt konsept med fokus på ekte håndverksbakst fra grunnen av basert på kortreise råvarer. De baker på stedet slik at du som kunde skal få helt nybakte produkter av høy kvalitet. I løpet av 2020 åpnet de bakeri på Amfi Moa Syd og Digerneset. Her finner du konditor og baker i butikken som tryller frem de deiligste bakster i sitt åpne bakstebur, fritt for publikum å følge med. På Digerneset finnes det også en flott rød pizzaovn, der de slenger rundt deilige ferske italienske pizzaer av høy kvalitet hver eneste dag.

På bakgrunn av tidligere samarbeid, god kjemi og vår faglige innfallsvinkel og ideer til prosjektet, valgte grunnleggerne av Braud å bruke oss til å utvikle den nye visuelle identiteten for bakeriet. Dette ble vi selvsagt veldig glad for!

Kunden hadde fra start samlet sammen mange ideer, inspirasjonsbilder, og hadde med seg en klar visjon inn i samarbeidet. På bakgrunn av dette fokuserte vi på det rå, tradisjonelle håndverket, industriell stil, rustikke detaljer, og at det skulle være urbant og røft. Ferske kvalitetsprodukter i en moderne atmosfære.

Vår første oppgave ble å finne et godt navn til bakeriet. Etter noen kreative møter med idemyldring (og mye latter), ble navnet «braud» fastslått. Etter det tok det ikke lang tid før en stilren håndverks-preget logo var på plass. Og vi ble selvsagt veldig glade for at kunden vår likte den like godt som oss. Vi valgte å bruke kornet som logosymbol, og utviklet et enkelt grafisk uttrykk med dette, som kan videreføres til andre elementer som illustrasjon til kaffekopper, dekor på meny, på frost og m.m. Valg av profilfarger, typografi, illustrasjoner, tekstiler, videre dekor og ellers andre retningslinjer ble en smal sti etter dette. I etterkant har vi også hatt gleden av å levere mange av disse produktene i trykkeriet vårt - der vi har utviklet menyer med laserskjærte treplater og spiral i topp, diverse trykksaker som priskort, takeaway menyer, transfertrykk på totebags du får kjøpt i butikken, dekor som frosting, kunstprint på vegg, skilt av flere slag, rollups, og transfertrykk på uniformene til de kjekke folkene bak kassa.

Dette var veldig spennende og vi takker for et godt samarbeid! Søndagslunsjen tar vi heretter ved Braud håndverksbakeri! :)

Foto: VAGA film & foto

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å gi deg en bedre nettopplevelse. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du vår bruk av informasjonskapsler.
Personvern